Catering Nuenen

Meer Dan Gewoon lekker – Catering

Wij verzorgen graag de complete catering voor feesten en partijen -groot of klein- bij u thuis of op uw bedrijf in Nuenen. Ook voor bedrijfslunch, borrelhapjes, barbecue en gourmet.

Cateringservice Nuenen

Catering of lunch bij u thuis of bij uw bedrijf in Nuenen.

Wij bieden een uitstekende kwaliteit catering van dagverse producten.
Meer Dan Gewoon Lekker is gevestigd in Helmond. Nuenen valt binnen ons verzorgingsgebied. Lekker vertrouwd, lekker in de buurt en meer dan gewoon lekker!

Graag maken we een afspraak voor het verzorgen van uw feest, bedrijfsfeest, opening, jubileum, verjaardag, communie, bruiloft, presentatie of borrel. We horen graag uw wensen en verwachtingen.

Meer Dan Gewoon Lekker catering staat graag voor u klaar om te helpen, te adviseren en een optimale invulling te geven aan uw speciale moment. Dit kan zijn voor een buffet, borrelhapjes, barbecue, gourmet, lunch of dinerbuffet.

Maak vrijblijvend een afspraak en wie weet mogen wij binnenkort de catering bij u in Nuenen verzorgen.

Partyservice en catering in Nuenen

Wij bezorgen heerlijke buffetten, ook in Nuenen!

Wij verzorgen graag uw feest of bedrijfsfeest in Nuenen met overheerlijke buffetten met onze complete cateringservice. Hierbij kunt u denken aan koude en warme buffetten en BBQ- en gourmetpakketten.
U kunt zelf aangeven wat u en uw gasten lekker vinden. Wij bereiden het graag voor u en komen het natuurlijk op locatie brengen. Hierbij kunt u ook denken aan borrelhapjes of een lunch

Catering Nuenen
Catering Nuenen

Warme en koude buffetten in Nuenen

Wij bezorgen een uitgebreid warm of koud buffet in Nuenen. U heeft er zelf geen werk mee en u kunt genieten met al uw gasten van een heerlijk buffet.

Complete BBQ en gourmetpakketten

We verzorgen én bezorgen eveneens diverse soorten BBQ- en Gourmet pakketten in Nuenen. Hierbij leveren wij ook alle bijbehorende zelfgemaakte koude en warme sauzen. Bovendien hebben we heerlijke zelfgemaakte koude schotel die geweldig smaakt bij onze bbq- en gourmetepakketten. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Cateringservice in Deurne

Buffetten

Cateringservice warme en koude buffetten

BBQ & gourmet

Catering - Gourmet en BBQ pakket

Lunch

Bedrijfslunch verzorgen

borrelhapjes

borrelhapjes