Catering in Beek en Donk

Meer Dan Gewoon lekker – Catering

Wij verzorgen de complete catering voor feesten en partijen -groot of klein- bij u thuis of op uw bedrijf in Beek en Donk. Ook voor (bedrijfs)lunch, lekkere hapjes, BBQ en gourmet.

Cateringservice Beek en Donk

Catering of lunch bij u thuis of bij uw bedrijf in Beek en Donk.

Wij bieden een uitstekende kwaliteit catering van dagverse producten.
Meer Dan Gewoon Lekker is gevestigd in Helmond op slechts 10 minuten rijden vanaf Beek en Donk. Lekker vertrouwd, lekker in de buurt en meer dan gewoon lekker!

Graag maken we een afspraak voor het verzorgen van uw feest of  bedrijfsfeest, opening, jubileum, verjaardag, communie, bruiloft, presentatie of borrel. We horen graag uw wensen en verwachtingen.

Meer Dan Gewoon Lekker catering staat graag voor u klaar om te helpen, te adviseren en een optimale invulling te geven aan uw speciale moment. Dit kan zijn voor een buffet, borrelhapjes, bbq, gourmet, lunch of dinerbuffet.

Maak vrijblijvend een afspraak en wie weet mogen wij binnenkort de catering bij u in Beek en Donk verzorgen.

Partyservice en catering in Beek en Donk

Wij bezorgen heerlijke buffetten, ook in Beek en Donk!

Wij verzorgen graag uw feest of bedrijfsfeest in Mierlo met overheerlijke buffetten met onze complete cateringservice. Hierbij kunt u denken aan koude en warme buffetten en BBQ- en gourmetpakketten.
U kunt zelf aangeven wat u en uw gasten lekker vinden. Wij bereiden het graag voor u en komen het natuurlijk op locatie brengen. Hierbij kunt u ook denken aan borrelhapjes of een lunch

Catering Beek en Donk
Gourmet en BBQ pakketten verzorgen in Beek en Donk

Warme en koude buffetten in Beek en Donk

Wij bezorgen een uitgebreid warm of koud buffet in Beek en Donk. U heeft er zelf geen werk mee en u kunt genieten met al uw gasten van een heerlijk buffet.

Complete BBQ en gourmetpakketten

We verzorgen én bezorgen eveneens diverse soorten BBQ- en Gourmet pakketten in Beek en Donk. Hierbij leveren wij ook alle bijbehorende zelfgemaakte koude en warme sauzen. Bovendien hebben we heerlijke zelfgemaakte koude schotel die geweldig smaakt bij onze bbq- en gourmetpakketten. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Cateringservice Meer Dan Gewoon Lekker

Buffetten

Cateringservice warme en koude buffetten

BBQ & gourmet

Catering - Gourmet en BBQ pakket

Lunch

Bedrijfslunch verzorgen

borrelhapjes

borrelhapjes