Catering Boekel

Meer Dan Gewoon lekker – Catering

Onze cateringservice voor feesten en partijen -groot of klein- bij u thuis of op uw bedrijf in Boekel. Ook verzorgen wij graag uw bedrijfslunch, borrelhapjes, barbecue en gourmetpakketten.

Cateringservice Boekel

Wij verzorgen met passie uw catering of lunch bij u thuis of bij uw bedrijf in Boekel.

Wij bieden een uitstekende kwaliteit catering van dagverse producten.
Meer Dan Gewoon Lekker is gevestigd in Helmond, dus Boekel is voor ons ook bekend terrein. Lekker vertrouwd, lekker in de buurt en meer dan gewoon lekker!

Graag maken we een afspraak voor het verzorgen van uw feest of  bedrijfsfeest, opening, jubileum, verjaardag, communie, bruiloft, presentatie of borrel. We horen graag uw wensen en verwachtingen.

Meer Dan Gewoon Lekker catering staat graag voor u klaar om te helpen, te adviseren en een optimale invulling te geven aan uw speciale moment. Dit kan zijn voor een buffet, borrelhapjes, bbq, gourmet, lunch of dinerbuffet.

Maak vrijblijvend een afspraak en wij hebben er zin in om binnenkort de catering bij u in Boekel verzorgen.

Partyservice en catering in Boekel

Wij bezorgen heerlijke buffetten, ook in Boekel!

Wij verzorgen ook heerlijke bufetten op uw feest of bedrijfsfeest in Boekel. Hierbij kunt u denken aan koude en warme buffetten en BBQ- en gourmetpakketten.
U kunt zelf aangeven wat u en uw gasten lekker vinden. Wij bereiden het graag voor u en komen het natuurlijk op locatie brengen. Hierbij kunt u ook denken aan borrelhapjes of een lunch

Catering Boekel
Gourmet en BBQ pakketten Boekel

Warme en koude buffetten in Boekel

Wij bezorgen een uitgebreid warm of koud buffet in Asten. U heeft er zelf geen werk mee en u kunt genieten met al uw gasten van een heerlijk buffet.

Complete BBQ en gourmetpakketten

We verzorgen én bezorgen eveneens diverse soorten BBQ- en Gourmet pakketten. Hierbij leveren wij ook alle bijbehorende zelfgemaakte koude en warme sauzen. Bovendien hebben we heerlijke zelfgemaakte koude schotel die geweldig smaakt bij onze bbq- en gourmetpakketten. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Cateringservice Meer Dan Gewoon Lekker

Buffetten

Cateringservice warme en koude buffetten

BBQ & gourmet

Catering - Gourmet en BBQ pakket

Lunch

Bedrijfslunch verzorgen

borrelhapjes

borrelhapjes