Catering Brandevoort

Meer Dan Gewoon lekker – Catering

Wij verzorgen graag de complete catering voor feesten en partijen -groot of klein- bij u thuis of op uw bedrijf in Helmond (Brandevoort). Ook voor bedrijfslunch, borrelhapjes, barbecue en gourmet.

Cateringservice Brandevoort

Catering of lunch bij u thuis of bij uw bedrijf in Helmond (Brandevoort).

Wij bieden een uitstekende kwaliteit catering van dagverse producten.
Meer Dan Gewoon Lekker is gevestigd in Helmond, dicht in de buurt van Brandevoort. Lekker vertrouwd, lekker in de buurt en meer dan gewoon lekker!

Graag maken we een afspraak voor het verzorgen van uw feest, bedrijfsfeest, opening, jubileum, verjaardag, communie, bruiloft, presentatie of borrel. We horen graag uw wensen en verwachtingen.

Meer Dan Gewoon Lekker catering staat graag voor u klaar om te helpen, te adviseren en een optimale invulling te geven aan uw speciale moment. Dit kan zijn voor een buffet, borrelhapjes, barbecue, gourmet, lunch of dinerbuffet.

Maak vrijblijvend een afspraak en wie weet mogen wij binnenkort de catering bij u in Brandevoort verzorgen.

Partyservice en catering in Brandevoort

Wij bezorgen heerlijke buffetten, ook in Brandevoort!

Wij verzorgen graag uw feest of bedrijfsfeest in Helmond (brandevoort) met overheerlijke buffetten met onze complete cateringservice. Hierbij kunt u denken aan koude en warme buffetten en BBQ- en gourmetpakketten.
U kunt zelf aangeven wat u en uw gasten lekker vinden. Wij bereiden het graag voor u en komen het natuurlijk op locatie brengen. Hierbij kunt u ook denken aan borrelhapjes of een lunch

Catering Helmond Brandevoort
Catering Helmond-Brandevoort

Warme en koude buffetten in Brandevoort

Wij bezorgen een uitgebreid warm of koud buffet in Helmond-Brandevoort. U heeft er zelf geen werk mee en u kunt genieten met al uw gasten van een heerlijk buffet.

Complete BBQ en gourmetpakketten

We verzorgen én bezorgen eveneens diverse soorten BBQ- en Gourmet pakketten in Bakel. Hierbij leveren wij ook alle bijbehorende zelfgemaakte koude en warme sauzen. Bovendien hebben we heerlijke zelfgemaakte koude schotel die geweldig smaakt bij onze bbq- en gourmetepakketten. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Cateringservice in Deurne

Buffetten

Cateringservice warme en koude buffetten

BBQ & gourmet

Catering - Gourmet en BBQ pakket

Lunch

Bedrijfslunch verzorgen

borrelhapjes

borrelhapjes