Catering Heeze

Meer Dan Gewoon lekker – Catering

Onze cateringservice voor uw feesten en partijen -groot of klein- bij uw bedrijf of bij u thuis in Heeze. Wij verzorgen graag uw bedrijfslunch, borrelhapjes, barbecue en gourmetpakketten.

Cateringservice Heeze

Onze cateringservice, lunch, buffetten en borrelhapjes bij u thuis of bij uw bedrijf in Heeze.

Wij bieden een uitstekende kwaliteit catering van dagverse producten.
Meer Dan Gewoon Lekker is gevestigd in Helmond, en Heeze valt binnen ons servicegebied. Vertrouwd, lekker, in de buurt én meer dan gewoon lekker!

Graag komen we bij u langs om door te spreken wat uw wensen zijn  voor uw feest of  bedrijfsfeest, opening, jubileum, verjaardag, communie, bruiloft, presentatie of borrel.

Meer Dan Gewoon Lekker catering staat graag voor u klaar om te helpen, te adviseren en een optimale invulling te geven aan uw speciale moment. Dit kan zijn voor een buffet, borrelhapjes, bbq, gourmet, lunch of dinerbuffet.

Maak vrijblijvend een afspraak en wij hebben er zin in om binnenkort de catering bij u in Heeze te verzorgen.

Partyservice en catering in Heeze

Wij bezorgen heerlijke buffetten, ook in Heeze!

Wij verzorgen ook heerlijke bufetten op uw feest of bedrijfsfeest in Heeze. Hierbij kunt u denken aan koude en warme buffetten en BBQ- en gourmetpakketten.
U kunt zelf aangeven wat u en uw gasten lekker vinden. Wij bereiden het graag voor u en komen het natuurlijk op locatie brengen. Hierbij kunt u ook denken aan borrelhapjes of een lunch

Catering Heeze
Gourmet en BBQ pakketten Heeze

Warme en koude buffetten in Heeze

Wij bezorgen een uitgebreid warm of koud buffet in Boerdonk. U heeft er zelf geen werk mee en u kunt genieten met al uw gasten van een heerlijk buffet.

Complete BBQ en gourmetpakketten

We verzorgen én bezorgen eveneens diverse soorten BBQ- en Gourmet pakketten in Heeze. Hierbij leveren wij ook alle bijbehorende zelfgemaakte koude en warme sauzen. Bovendien hebben we heerlijke zelfgemaakte koude schotel die geweldig smaakt bij onze bbq- en gourmetpakketten. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Cateringservice Meer Dan Gewoon Lekker

Buffetten

Cateringservice warme en koude buffetten

BBQ & gourmet

Catering - Gourmet en BBQ pakket

Lunch

Bedrijfslunch verzorgen

borrelhapjes

borrelhapjes