Catering Deurne

Meer Dan Gewoon lekker – Catering

Wij verzorgen graag de complete catering voor feesten en partijen -groot of klein- bij u thuis of op uw bedrijf in Deurne. Ook voor (bedrijfs)lunch, (borrel)hapjes, BBQ en gourmet.

Cateringservice Deurne

Catering of lunch bij u thuis of bij uw bedrijf in Deurne.

Wij bieden een uitstekende kwaliteit catering van dagverse producten.
Meer Dan Gewoon Lekker is gevestigd in Helmond op slechts 10 minuten rijden vanaf Deurne. Lekker vertrouwd, lekker in de buurt en meer dan gewoon lekker!

Graag maken we een afspraak voor het verzorgen van uw feest of  bedrijfsfeest, opening, jubileum, verjaardag, communie, bruiloft, presentatie of borrel. We horen graag uw wensen en verwachtingen.

Meer Dan Gewoon Lekker catering staat graag voor u klaar om te helpen, te adviseren en optimale invulling te geven aan uw speciale moment. Dit kan zijn voor een buffet, borrelhapjes, bbq, gourmet, lunch of dinerbuffet.

Maak vrijblijvend een afspraak en wie weet mogen wij binnenkort de catering bij u in Deurne verzorgen.

Partyservice en catering in Deurne

Wij bezorgen heerlijke buffetten, ook in Deurne!

Wij verzorgen graag uw feest of bedrijfsfeest in Deurne met overheerlijke buffetten met onze complete cateringservice. Hierbij kunt u denken aan koude en warme buffetten en BBQ- en gourmetpakketten.
U kunt zelf aangeven wat u en uw gasten lekker vinden. Wij bereiden het graag voor u en komen het natuurlijk op locatie brengen. Hierbij kunt u ook denken aan borrelhapjes of een lunch

Catering Deurne
Gourmet en BBQ pakketten verzorgen in Deurne

Warme en koude buffetten in Deurne

Wij bezorgen een uitgebreid warm of koud buffet in Deurne. U heeft er zelf geen werk mee en u kunt genieten met al uw gasten van een heerlijk buffet.

Complete BBQ en gourmetpakketten

We verzorgen én bezorgen eveneens diverse soorten BBQ- en Gourmet pakketten in Deurne. Hierbij leveren wij ook alle bijbehorende zelfgemaakte koude en warme sauzen. Bovendien hebben we heerlijke zelfgemaakte koude schotel die geweldig smaakt bij onze bbq- en gourmetpakketten. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op!

Cateringservice Meer Dan Gewoon Lekker

Buffetten

Cateringservice warme en koude buffetten

BBQ & gourmet

Catering - Gourmet en BBQ pakket

Lunch

Bedrijfslunch verzorgen

borrelhapjes

borrelhapjes